ZHEJIANG SANMEN BOER PROMETNA OBJEKTA TVORNICA

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, kao jezgra dobavljača u laserskoj industriji!

Dom > O nama

Zhejiang Sanmen Boer Prometni objekt Tvornica je pronađena u 1985 s više od 10000 Sq.meter tvornice području, tvornica se nalazi u Fang xia yang razvoj zone, sanmen županiji, pokrajine Zhejiang. To je jedan od glavnih proizvodnih poduzeća u cijeloj Sanmen županiji, jedan od Glavni proizvođač tvornice kineske (Sanmen) pojasne industrijske grad, član udruge Sanmen rubber industry. Mi smo profesionalni tvornica istraživanje i razvoj, proizvodnju raznih vrsta prijenosnih pojaseva. Naši glavni proizvodi pokrivaju AUTO TRASMISSION BELT, kao što su Cogged V-pojas, Pk remen, remen remen.

INDUSTRIAL TRANSMISSION BELT Kao što je REL & REP pojas, omotan v pojas, promjenjive brzine v pojas, poli v pojas i tako dalje.


Tvrtka ima naprednu opremu za testiranje, savršeni sustav osiguranja kvalitete i cjelovita sredstva za testiranje. I proizvodi se izvoze u Europu, Srednju i Južnu Ameriku, Afriku, Bliski Istok, Jugoistočnu Aziju i druge zemlje i regije. Proizvodi visoko cijenjeni od strane kupaca u zemlji i inozemstvu!